2017. ÉVI TÁVOKTATÁSI ELŐADÁSOK

A II. negyedévtől számos, az aktuális számviteli szabályozást, valamint a számviteli környezetet érintő témát feldolgozó, az egyes szakmai területek továbbképzéséhez is kreditpontot biztosító távoktatási kínálattal várjuk az előadásaink iránt érdeklődőket.

Távoktatási előadásaink a mérlegképes könyvelői, adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői, könyvvizsgálói, illetve közszolgálati továbbképzésbe beszámítható kreditpontokat is érnek. A kínálatból egy vagy több előadás kiválasztására is lehetőség van:

  • Távoktatási csomag („Összes szükséges mérlegképes kreditpont” csomag): a teljes távoktatási kínálatból egyénileg kiválasztható 5 előadással. A megtekinteni kívánt előadásokat a vásárlást követően, egyéni ütemezésben választhatja ki. Értesítést küldünk, ha valamely előkészületben lévő film elérhetővé válik. A mérlegképes továbbképzéshez teljesítendő kreditpontokról
     
  • Egy-egy távoktatási előadás önállóan, illetve a fenti csomagon túli 6. vagy további előadások

 

Jelentkezés módja
Képzés díja, fizetés, hozzáférés, filmek megtekintésének menete
Rendszerkövetelmények
Általános szerződési feltételek

 

JELENTKEZÉS MÓDJA

A távoktatási csomagot vagy egy-egy távoktatási modult a Továbbképzések (menüsor lila fül) menüpont alatt rendelheti meg. Jelentkezését az egyes távoktatási képzések leírása alatt, a Jelentkezés gomb megnyomásával küldheti el. Itt először regisztrálnia kell oldalunkon vagy be kell lépnie már meglévő felhasználó nevével és jelszavával.

Távoktatási előadásainkat március végétől rendelheti meg.

 

KÉPZÉS DÍJA, FIZETÉS, HOZZÁFÉRÉS

Díjak

Távoktatási csomag (a mérlegképes továbbképzés összes szükséges kreditpontja megszerezhető): A kínálatból szabadon kiválasztható 5 darab előadás.
Ára: bruttó 16.800 Ft (13.228 Ft+áfa)


Önálló távoktatási előadás: Egy-egy távoktatási anyag önállóan, illetve a fenti csomagon túli 6. vagy további előadások:
  4x45 perc - bruttó 6.350 Ft/db (5.000 Ft+áfa)
  6x45 perc - bruttó 8.890 Ft/db (7.000 Ft+áfa)
  8x45 perc - bruttó 11.430 Ft/db (9.000 Ft+áfa)
12x45 perc – bruttó 15.240 Ft/db (12.000 Ft+áfa).


Fizetés menete

A képzési díj befizetéséhez jelentkezéskor díjbekérő készül. A bizonylatot honlapunkhoz kapcsolódó saját felhasználói fiókjában a Hallgatói Információs Portálra (HIP) történt belépést követően a Kiegyenlítetlen számlák, díjbekérők menüpontban éri el. A képzés díját átutalással vagy bankkártyával rendezheti.
A befizetésről elektronikus számla készül, papír alapú számlát nem küldünk. Tudnivalók az elektronikus számláról


Hozzáférés

Sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférést kap a választott elektronikus tananyag(ok)hoz, átutalással rendezett fizetéskor a hozzáférési jogosultságot a befizetés feldolgozását követően - kb. 1-2 munkanap - kapja meg. A megrendelt előadás(ok) elérhetőségéről e-mailben tájékoztatjuk. A távoktatási anyaghoz/anyagokhoz honlapunkon (HIP) történt belépést követően férhet hozzá.

Amennyiben a távoktatási csomagot rendelte meg, teljes távoktatási kínálatunkból választhat szabadon 5 előadást. A képzési időszak kezdetén néhány előadás még nem érhető el (előkészületben lévő, vagy az év közben esetlegesen felmerülő jogszabályi változások kapcsán készülő filmek), de megjelenésüket követően ezek is automatikusan bekerülnek a választható anyagok közé és e-mailben tájékoztatást is küldünk elkészültükkor. Az előadásokból mindaddig választhat, míg mind az 5 tananyagot meg nem tekintette. Fontos tudnivaló, hogy az anyag megnyitásával, eggyel csökken a választható előadások száma akkor is, ha csak beletekintés céljából indította el a filmet.

Ha önálló modult vásárolt, a HIP felületen kizárólag a választott tananyag lesz elérhető.

A tananyagok megtekintésének tudnivalóiról ide kattintva tájékozódhat.

 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK AZ ELŐADÁSOK MEGTEKINTÉSÉHEZ

- Operációs rendszer: Windows vista, Windows 7, 8 és 10, Linux, Macintosh
- Böngésző: Chrome 40.0-tól, Firefox 42.0-tól, Internet Explorer 11.0-tól, Opera 35.0-tól
- Internet sávszélesség: minimum 1,5 mb/sec

A távoktatási előadásokhoz csak a honlapon történő regisztrációval lehet hozzáférni. Az anyagok kizárólag online formában érhetőek el, más módon való megtekintésre (pl. letöltés) nincs lehetőség, a képzés teljesítését csak az online felületen regisztrálja a rendszer.

 

Általános szerződési feltételek