Tanuljon nálunk és pihenjen ügyfelünkként kedvezményesen!

2021. május 11.

A "Minőségi megújulás" nyereményakciónk fődíját felajánló

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****SUPERIOR luxus wellness szálloda

az Oktatási Központ partnereinek egyedi exkluzív ajánlattal kedveskedik 2021. május 17-étől.

 

Minden ügyfelünk, aki 2021. május 17- december 23. között jelentkezik bármely szakképzésünkre,  kreditpontos kötelező továbbképzésünkre, vagy térítésköteles szakmai rendezvényünkre, élhet a lehetőséggel.


 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT
A MAGYAR KÖNYVVIZSGÁLÓI KAMARA OKTATÁSI KÖZPONT KFT.
ÜGYFELEI SZÁMÁRA

 

Szeretettel várja Önöket a SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****SUPERIOR! A többszörösen díjnyertes Spirit Hotel Sárváron, a festői hét tó partján várja vendégeit exkluzív környezetben, saját Spirit gyógyvízzel, egyedi, 10000 m2 wellness- és fürdőbirodalommal. Az elegancia, a megnyugtató szín- és formavilág, több mint 100 kezelésünk, gasztronómiai különlegességeink mind-mind hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.


A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. ügyfelei számára az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

▪ 10% kedvezmény az érvényes szobaárakból és csomagajánlatokból

▪ Free Oriental szoba upgrade (a szabad kapacitás függvényében)

▪ 10% kedvezmény a kezelésekből (kivéve Thai masszázs és Yumeiho)

▪ 10% szobaárkedvezmény a szállodai törzsvendégkedvezménnyel (10%) összevonható

▪ 1 ügyfél maximum 2 szoba foglalására jogosult


Az ajánlat érvényes: 2021. december 23-áig (ünnepnapok kivételével, és szabad kapacitás függvényében)

A fenti kedvezmények más kedvezménnyel, akcióval nem vonhatóak össze. Részletes információt a szállodánkról, ajánlatainkról, valamint kezeléseinkről www.spirithotel.hu oldalon talál.

 

A kedvezmény felhasználásának módja

 

A nyereményakcióban minden olyan természetes személy részt vehet, aki
 
• 2021. május 17. napján, vagy azt követően, az akció időtartama alatt jelentkezik az MKVK OK  valamely szakképzésére, szakmai képesítést nyújtó tanfolyamára, s a nyereményakció időtartama alatt esedékes, vonatkozó számláit a költségviselő határidőben kiegyenlíti,
 
• 2021. május 17. napján, vagy azt követően, az akció időtartama alatt jelentkezik az MKVK OK térítésköteles szakmai rendezvényeinek valamelyikére, s annak ellenértékét a költségviselő határidőben kiegyenlíti, illetve
 
• 2021. május 17. napján, vagy azt követően, az akció időtartama alatt megvásárolja a MKVK OK "összes szükséges kredit" továbbképzési csomagjának tantermi vagy távoktatási változatát, s annak ellenértéket a költségviselő határidőben kiegyenlíti.
 
A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a fenti képzésekre a jelentkezést a résztvevő az MKVK OK elektronikus felületén adja le. Az MKVK OK a díjfizetést követően, a visszaigazolásában megküldi a Hotelben felhasználható kupon kódját, amely segítségével a kedvezményt az elektronikus foglalásnál a felhasználó érvényesíteni tudja.

 

Eredményes tanulást és kellemes feltöltődést kívánunk!