Közszolgálati tisztviselők kötelező továbbképzése

Aktuális képzési programok
tantermi
távoktatás

Jelentkezés módja

Tudnivalók a közszolgálati továbbképzésről

 

Közszolgálati kreditpontra minősített programjaink

Az Oktatási Központ által szolgáltatóként megvalósított képzések programtulajdonosa a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A mérlegképes kötelező továbbképzés 16 órás államháztartási szakterületen szervezett képzései az Oktatási Központ hallgatói részére 2016-ban is közszolgálati kreditpontot érnek. A tantermi képzés mellett ez évtől a képzést távoktatási formában teljesítők is kaphatnak közszolgálati kreditpontokat.

Választható programok:

 1. Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2016 - költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára, valamint a számviteli környezet változásának egyes kérdései 2016.

 • képzés formája: tantermi
 • nyilvántartási szám: PM-2071-1602-BS
 • a program sikeres teljesítésével szerezhető tanulmányi pontok: 10
 • programtulajdonos nyilvántartási száma: IM-0169-1602

 

 1. Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2016 - költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára, valamint a számviteli környezet változásának egyes kérdései 2016. (e-learning)

 • képzés formája: e-learning
 • a program nyilvántartási száma: PM-2070-1602-BS
 • a program sikeres teljesítésével szerezhető tanulmányi pontok: 8
 • a programtulajdonos nyilvántartási száma: IM-0169-1602

Közszolgálati kreditpont távoktatási formában kizárólag az összes szükséges mérlegképes kreditpontot biztosító csomag megrendelése esetén vehető igénybe!

 

Az aktuálisan választható képzési helyszínekről, időpontokról és további tudnivalókról a Továbbképzések menüpontban tájékozódhat.

Fenti képzések nem finanszírozottak, költségtérítés ellenében van lehetőség a részvételre!

 

A közszolgálati kreditpontra minősített továbbképzésekre való jelentkezés menete

A közszolgálati kreditpontra minősített képzések lebonyolítására csak a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően kerülhet sor.

 • Első lépésként a közszolgálati kreditpontok gyűjtésére kötelezett kormánytisztviselőt, illetve köztisztviselőt foglalkoztató költségvetési szervnek fel kell vennie a képzés programot az éves képzési tervébe. (Év közben minősítésre kerülő programok az éves képzési terv módosításával kerülhetnek felvételre.) Ennek érdekében kérjük, hogy forduljon bizalommal az önt foglalkoztató költségvetési szerv képzési referenséhez.
 • Azt követően, hogy a képzés a költségvetési szerv éves képzési programjába felvételre került, a képzésre kötelezett kormánytisztviselők, köztisztviselők egyénileg tudnak jelentkezni az Nemzeti Közszolgálati Egyetem online felületén a részvételt megelőzően a megadott nyilvántartási számú programhoz tartozó egyik konkrét képzésünkre (helyszín, időpont).

Közszolgálati kreditpontot biztosító programjaink a könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése keretében érhetőek el. E képzéshez szigorú dokumentációs előírások kapcsolódnak, így az NKE oldalán megadott adatokon túl – melyek kizárólag a közszolgálati kredit igénybevételéhez kapcsolódnak –, továbbiakra is szükségünk van.

Jelentkezése regisztrálásához ezért a képzést megelőzően az Oktatási Központ saját adatlapjának kitöltése is feltétlenül szükséges ugyanarra a képzési helyszínre/időpontra vonatkozóan, amelyre az NKE oldalán is jelentkezett. Jelentkezését honlapunkon keresztül, on-line formában várjuk.

A képzés részletes tudnivalóiról (pontos helyszín, időbeosztás) az Oktatási Központ részére elküldött jelentkezésének feldolgozását követően küldjük meg önnek e-mailben tájékoztatást. A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a képzés előtt a jelentkezéskor megadott e-mail címére juttatunk el. Elektronikus számla tudnivalói

A továbbképzéssel kapcsolatban az Oktatási Központ munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, az NKE felületén történő jelentkezés kapcsán az egyetem vizsgaközpontjának elérhetőségein kérhet tájékoztatást.

Tudnivalók a közszolgálati továbbképzésről

A közszolgálati továbbképzés jogszabályi hátteréről és általános tudnivalóiról az NKE honlapján olvashat részletes tájékoztatást.