Keresik Magyarország legjobb bérszámfejtőjét!

2015. április 09.

A Budapesti Gazdasági Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakmai támogatásával, harmadik alkalommal rendezi meg az Országos Bérügyviteli Bajnokságot a NEXON humánügyviteli szolgáltatóvállalat.


Részvételi feltételek

A versenyre – munkaviszonytól, munkatapasztalattól függetlenül – ingyenesen bárki benevezhet (www.obb.hu), aki otthonosan mozog a bérügyvitel területén, és szívesen megméretteti tudását.

Az ötfordulós versenyben négy hónapon keresztül (április, május, szeptember, október) online feladatsorokat oldanak meg a résztvevők, a november 12-i döntőben pedig a fordulók során a harminc legjobb eredményt elérő versenyző méri össze tudását.


Díjazás

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására, akik közül az első helyezett bruttó 600 ezer forintot, a második bruttó 400 ezer forintot, míg a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza. A bajnokság további hét helyezettje 100-100 ezer forintos díjazásban részesül.


Különdíjak

A NEXON által fölajánlott díjakon túlmenően öt szervezet (köztük a  ) különdíjakkal jutalmazza a legjobb teljesítményt nyújtó versenyzőket! (http://www.berugyvitelibajnoksag.hu/dijak/)


OBB-Bérügyviteli Klub

Az idei verseny újdonsága, hogy az online fordulókat követően bérügyviteli klubot tartanak a szervezők. A szakmai esemény alkalmat ad a személyes találkozásra a feladatkészítőkkel, valamint – a BGF és a NAV előadói közreműködésével – a forduló témáihoz kapcsolódó adóellenőrzési tapasztalatok, aktualitások, illetve jogszabályi összefüggések bemutatására, megvitatására. (A szervezők a bérügyviteli klubra a versenyen nem induló érdeklődőket is szeretettel várják.)


Jelentkezési határidő

A verseny 2015. április 15-én indul, de május 11-ig bekapcsolódhatnak az érdeklődők. Részletes versenyfelhívás az alábbi linken található: www.obb.hu


További információ:
Héray Katalin, NEXON; heray.katalin@nexon.hu; +36-1-465-5100