Jelentkezés távoktatatási formájú továbbképzésre

Jelentkezés távoktatási képzésre

1. Továbbképzéseinkre, így a távoktatási képzésre is, honlapunkon keresztül online jelentkezhet a Továbbképzések, szakmai rendezvények fülre (1a) kattintva. A menüpontot kiválasztva az Időpontok és jelentkezés - Továbbképzések, szakmai rendezvények (1b) oldalra irányítja önt a rendszer, ahol teljes továbbképzési és rendezvényi kínálatunkat (tantermi képzések országosan, valamint távoktatási lehetőségek) megtekintheti a szűrés panel (1c) alatt kezdődő listában (1d).

2. A Szűrés mezőben a Képzési formánál választhatja ki a távoktatást, a Típusánál pedig megadhatja, hogy a összes szükséges mérlegképes kreditprogramunkat vagy egyedi előadásokat keres a listában. További szűrőfeltételeket nem kell megadnia a lehetőségek megtekintéséhez, mivel távoktatási előadásaink minden szakmai területen érnek kreditpontot. 

 

3. A jelentkezést a választott képzés adatai alatt elérhető Jelentkezem gombra kattintva indíthatja el. A jelentkezéshez felhasználói fiókkal kell rendelkeznie oldalunkon, ezért a következő oldalon

*Régi regisztrációval rendelkezők a regisztrációkor megadott e-mail címükkel és a jelszavukkal tudnak belépni a megújult hallgatói felületre.

 

4. Ezt követően töltheti ki a jelentkezési adatlapot, ahol megadhatja az adott képzésre vonatkozó további adatokat (pl. költségviselő). A jelentkezési adatlap végén az Jelentkezem! gombbal véglegesítheti a megrendelést.
Amennyiben a jelentkezési adatlapra nyomtatott formában is szüksége van, a „Továbbképzések, rendezvények/Jelentkezéseim” menüpontban a képzés neve mellett elérheti a nyomtatási lehetőséget.
Jelentkezéséről a rendszer automatikus visszaigazolást küld e-mailben a további tudnivalókkal.

Az előadásokhoz a jogosultság beállítását követően (képzési díj rendezése/egyéb jogosultság alapján) férhet hozzá. A filmek elérhetőségéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

II. Távoktatási előadások megtekintésének menete