Hírek

Számviteli ismeretmegújító kurzus gyakorló és vizsgára készülő számviteli szakemberek számára

2016. január 15.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja számviteli ismeretmegújító tanfolyamot szervez, amit a számvitel vizsgára készülő hallgatóknak ajánlunk elsősorban. Az újdonságokat megjelenítő tematika okán nagyon hasznos lehet azonban a program a gyakorló szakemberek számára is, hiszen a tanfolyam kiemelt hangsúlyt fektet a számviteli törvény 2016.01.01-től hatályos előírásaira, változásaira.

Cafeteria és öngondoskodás 2016 - Konferencia és fórum

2016. január 10.

Milyen munkaadói, munkavállalói hozzáállások, érdekváltozások várhatóak 2016-ban? − tekintettel az adóváltozásokra, az értékes munkaerő-állomány fogyására, annak megtartására, a hazai nyugdíjrendszer távlati megroggyanására? Tájékozódjon a várható trendekről, lehetőségekről, változatos gyakorlatokról a KKV-AKADÉMIÁN január 14-én!

Új szakmai kiadványunk jelent meg Példatár a számvitel alapjaihoz (CD) címmel

2015. december 07.

Kiadványunk a számviteli alapismeretek gyakorlatának készségszintű elsajátításában kíván segítséget nyújtani mindazoknak, akik a számvitel alapjaival most ismerkednek, vagy a meglévő ismereteiket szeretnék aktualizálni.

A számviteli törvény szerinti EGYÉB SZERVEZETEK könyvelőinek ismeretmegújító képzése

2015. december 02.

Az egyéb szervezetek számviteli sajátosságai, a nonprofit szervezetek speciális gazdálkodási, adózási kérdései, illetve a civil szervezetek működését megalapozó státusszabályok gyakran állítják kihívások elé akár a gyakorló szakembereket is.