Hírek

Új szakmai kiadványunk jelent meg! Róth - Adorján - Lukács - Veit: Pénzügyi számvitel feladatok (2015)

2015. november 09.

Az állandóan változó világban (sajnos) a számvitel sem jelent kivételt. Az utóbbi évek, de különösen a 2016. január elsejétől hatályba lépő számviteli szabályváltozások elegendő indokot szolgáltattak arra, hogy megújítsuk az immár hat éve megjelent könyvünk ismeretanyagát. A 2016-os év a számviteli szakmában azért tekinthető egy kisebb mérföldkőnek, mert a korábbiakban már megszokott, mondhatni rutinszerűvé vált munkák egy (jelentősebb) része – egy ideig biztosan – a gazdasági események újragondolását, az eddigiektől eltérő megoldását igényli.

Egyre bővül az IFRS-ek alkalmazásának köre - kreditpontos szakmai rendezvények és szakképzések

2015. október 28.

SZAKMAI CIKK: Egyre bővül az IFRS-ek alklamazásának köre. RENDEZVÉNY: Az IFRS alkalmazásának hatásai az eredményekre és a társasági adóalapra - BUDAPEST, 2015. november 05. TÁVOKTATÁS: A pénzügyi instrumentumokról gyakorló szakembereknek az IAS 39 és az IFRS 9 tükrében. SZAKKÉPZÉSEK: IFRS mérlegképes könyvelő képzés (Budapesten és több vidéki városban), IFRS minősítő vizsga felkészítő (Budapest, Debrecen) KÖNYV: Lakatos - Kovács - Mohl - Rózsa - Szirmai: Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok elmélete és gyakorlata 2013.

MAZARS Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. közös konferenciája

2015. október 15.

Vegyen részt a MAZARS Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. közös konferenciáján.

 

A 2016. januárjától életbe lépő jogszabályváltozásokat a Mazars adószakértői, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium felelős munkatársai ismertetik.