Hírek

A számviteli törvény szerinti EGYÉB SZERVEZETEK könyvelőinek ismeretmegújító képzése

2015. december 02.

Az egyéb szervezetek számviteli sajátosságai, a nonprofit szervezetek speciális gazdálkodási, adózási kérdései, illetve a civil szervezetek működését megalapozó státusszabályok gyakran állítják kihívások elé akár a gyakorló szakembereket is.

Adótörvény-változások 2015-2016.

2015. november 30.

A változásokat minden évben nagy érdeklődéssel várja a szakma, hiszen alkalmazásukra idejében fel kell készülni. Budapesti és vidéki "Adótörvény-változások 2015 - 2016." című KREDITPONTOS szakmai rendezvényeink ebben igyekszenek segítséget nyújtani!

Új szakmai kiadványunk jelent meg! Róth - Adorján - Lukács - Veit: Pénzügyi számvitel feladatok (2015)

2015. november 09.

Az állandóan változó világban (sajnos) a számvitel sem jelent kivételt. Az utóbbi évek, de különösen a 2016. január elsejétől hatályba lépő számviteli szabályváltozások elegendő indokot szolgáltattak arra, hogy megújítsuk az immár hat éve megjelent könyvünk ismeretanyagát. A 2016-os év a számviteli szakmában azért tekinthető egy kisebb mérföldkőnek, mert a korábbiakban már megszokott, mondhatni rutinszerűvé vált munkák egy (jelentősebb) része – egy ideig biztosan – a gazdasági események újragondolását, az eddigiektől eltérő megoldását igényli.

Egyre bővül az IFRS-ek alkalmazásának köre - kreditpontos szakmai rendezvények és szakképzések

2015. október 28.

SZAKMAI CIKK: Egyre bővül az IFRS-ek alklamazásának köre. RENDEZVÉNY: Az IFRS alkalmazásának hatásai az eredményekre és a társasági adóalapra - BUDAPEST, 2015. november 05. TÁVOKTATÁS: A pénzügyi instrumentumokról gyakorló szakembereknek az IAS 39 és az IFRS 9 tükrében. SZAKKÉPZÉSEK: IFRS mérlegképes könyvelő képzés (Budapesten és több vidéki városban), IFRS minősítő vizsga felkészítő (Budapest, Debrecen) KÖNYV: Lakatos - Kovács - Mohl - Rózsa - Szirmai: Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok elmélete és gyakorlata 2013.