Hírek

Cafeteria és öngondoskodás 2016 - Konferencia és fórum

2016. január 10.

Milyen munkaadói, munkavállalói hozzáállások, érdekváltozások várhatóak 2016-ban? − tekintettel az adóváltozásokra, az értékes munkaerő-állomány fogyására, annak megtartására, a hazai nyugdíjrendszer távlati megroggyanására? Tájékozódjon a várható trendekről, lehetőségekről, változatos gyakorlatokról a KKV-AKADÉMIÁN január 14-én!

Új szakmai kiadványunk jelent meg Példatár a számvitel alapjaihoz (CD) címmel

2015. december 07.

Kiadványunk a számviteli alapismeretek gyakorlatának készségszintű elsajátításában kíván segítséget nyújtani mindazoknak, akik a számvitel alapjaival most ismerkednek, vagy a meglévő ismereteiket szeretnék aktualizálni.

A számviteli törvény szerinti EGYÉB SZERVEZETEK könyvelőinek ismeretmegújító képzése

2015. december 02.

Az egyéb szervezetek számviteli sajátosságai, a nonprofit szervezetek speciális gazdálkodási, adózási kérdései, illetve a civil szervezetek működését megalapozó státusszabályok gyakran állítják kihívások elé akár a gyakorló szakembereket is.

Adótörvény-változások 2015-2016.

2015. november 30.

A változásokat minden évben nagy érdeklődéssel várja a szakma, hiszen alkalmazásukra idejében fel kell készülni. Budapesti és vidéki "Adótörvény-változások 2015 - 2016." című KREDITPONTOS szakmai rendezvényeink ebben igyekszenek segítséget nyújtani!