Hírek

Tudjon meg többet a transzferárazásról!

2016. május 06.

Témák: ■ A hazai és nemzetközi jogforrások és iránymutatások legfontosabb pillérei és változásai ■ A transzferár-képzés és a transzferár-dokumentáció készítésének aktuális gyakorlati kérdései
 

Fellélegezhetnek a civil szervezetek és a kft-k

2016. február 26.

2016. február 26-án került benyújtásra a Parlament elé az a T/9379 számú törvényjavaslat, mely az új Ptk. hatálybalépésével összefüggő átmeneti rendelkezésekről szóló törvény (2013. évi CLXXVII. törvény Ptké.) módosításával további egy év felkészülési időt biztosít az új Ptk. hatálybalépésekor már bejegyzett egyesületek és alapítványok, valamint a 3 millió forintnál alacsonyabb mértékű jegyzett tőkével rendelkező kft-k számára az új Ptk. szabályainak való megfelelésre.

Mérlegképes kreditpontra minősített szakmai kiadványaink

2016. január 26.

Kreditpontra minősített szakmai kiadványaink megvásárlásával 2 kreditpontot szerezhet a mérlegképes könyvelők 2016. évi továbbképzéséhez. Aki érvényesíteni szeretné a pontokat, a kiadvány megvásárlását magának kell igazolnia a szaktárca felé!

Számviteli ismeretmegújító kurzus gyakorló és vizsgára készülő számviteli szakemberek számára

2016. január 15.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja számviteli ismeretmegújító tanfolyamot szervez, amit a számvitel vizsgára készülő hallgatóknak ajánlunk elsősorban. Az újdonságokat megjelenítő tematika okán nagyon hasznos lehet azonban a program a gyakorló szakemberek számára is, hiszen a tanfolyam kiemelt hangsúlyt fektet a számviteli törvény 2016.01.01-től hatályos előírásaira, változásaira.