Hírek

A számviteli törvény 2016. évi változásai a megújuló kiadványainkban, szakkönyveinkben, előadásainkban

2015. augusztus 24.

A 2016. évtől hatályos számviteli változások szükségessé teszik a több éve, folyamatosan piacon lévő szakmai kiadványaink megújítását. A változások egy jelentős része az EU 2013/34. Irányelvének átültetése miatt vált szükségessé, de a gyakorlat oldaláról kikényszerített módosítások is megjelentek a törvényben, kihasználva azt a lehetőséget, hogy egyes témákat átfogóan kellett újraszabályozni.

RENDEZVÉNYEK Budapesten és vidéken: A számviteli törvény 2016. évi módosítása az EU irányelvek kapcsán

2015. augusztus 19.

Előadásunkon gyakorlatias példákon keresztül ismerheti meg a számviteli fogalmakat és a beszámoló formáját érintő változásokat. Foglalkozunk továbbá az osztalékfizetési szabályokkal, kiegészítő mellékletek és az egyszerűsített éves beszámoló változásaival, valamint az IFRS alkalmazás kérdéseivel.

Új tananyaggal bővült távoktatási kínálatunk!

2015. május 15.

Távoktatási előadás kínálatunk a Szerződések jogáról pénzügyi ágazati szakemberek számára c. tananyaggal bővült, amely mind az összes szükséges mérlegképes kreditpontot biztosító, öt szabadon választható előadást tartalmazó elektronikus képzési csomag részeként, mind önállóan megvásárolható előadásként elérhető.

Uj irodát nyitottunk Szombathelyen

2015. március 12.
Nyugat-dunántúli ügyfeleink kényelme, jobb kiszolgálása érdekében már Szombathelyen is állandó új irodával állunk ügyfeleink szíves rendelkezésére.