Hírek

Új tananyaggal bővült távoktatási kínálatunk!

2015. november 04.

Távoktatási előadás kínálatunk A számviteli törvény 2016. évi változásai az EU irányelvek kapcsán című tananyaggal bővült, amely mind az összes szükséges mérlegképes kreditpontot biztosító, öt szabadon választható előadást tartalmazó elektronikus képzési csomag részeként, mind önállóan megvásárolható előadásként elérhető.

Egyre bővül az IFRS-ek alkalmazásának köre - kreditpontos szakmai rendezvények és szakképzések

2015. október 28.

SZAKMAI CIKK: Egyre bővül az IFRS-ek alklamazásának köre. RENDEZVÉNY: Az IFRS alkalmazásának hatásai az eredményekre és a társasági adóalapra - BUDAPEST, 2015. november 05. TÁVOKTATÁS: A pénzügyi instrumentumokról gyakorló szakembereknek az IAS 39 és az IFRS 9 tükrében. SZAKKÉPZÉSEK: IFRS mérlegképes könyvelő képzés (Budapesten és több vidéki városban), IFRS minősítő vizsga felkészítő (Budapest, Debrecen) KÖNYV: Lakatos - Kovács - Mohl - Rózsa - Szirmai: Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok elmélete és gyakorlata 2013.

MAZARS Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. közös konferenciája

2015. október 15.

Vegyen részt a MAZARS Kft. és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. közös konferenciáján.

 

A 2016. januárjától életbe lépő jogszabályváltozásokat a Mazars adószakértői, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium felelős munkatársai ismertetik.